Starfire - DragonForce

 

En låt som har fått mig att må bra de senaste dagarna.


Får rysningar av den.
Refrängen är bara för underbar....

Burning starfire, shine in the sky
For the lives of great men, who stand by your side
When the night falls, on we will ride
For no lost souls will live on foreverLYSSNA!

 

Musik | | 7 kommentarer |

Övervägande av språkresa 2010Även om jag känner att bilderna jag lägger upp inte är så superbra så vill jag ändå visa er. På så sätt kan man om ett tag titta tillbaka och se hur man har utvecklats. Och det är ju alltid skoj! Så ni får dras med mina halvdaskiga teckningar. ;)

Funderar på språkresa.

Förövrigt har jag helt seriöst börjat överväga att åka på en språkresa. :) Har länge varit sugen men inte riktigt vågat men jag tror att det kanske kan få mig att växa som människa och bli mer modig... om man säger så. Det kanske krävs att man gör något på egen hand. Har aldrig varit utomlands utan mina föräldrar förut.
Så det är verkligen en sak som jag ska fundera noga på.
Hittade på STS Språkresor en kombination med två veckors engelska lektioner (20 timmar per vecka inriktat på det praktiska - muntliga) och en vecka ridning med engelsktalande lärare. Och det lät ju inte allt för tråkigt. ;) Detta var i Hastings i Storbrittanien där man under vistelsen bor hos en värdfamilj och då är man så illa tvungen att prata engelska (= rent teoretiskt borde man bli bättre på att prata engelska) ;).
Enda nackdelen är priset... nästan 18 000 kr exklusive fickpengar och andra utgifter som busskort och försäkring.

Är det någon som har varit på språkresa med STS och kan berätta vad ni tyckte? Skulle vara superskoj att höra!
Teckningar mm. | | 7 kommentarer |

Vem är det här då?


Hm... undrar om hon känner igen sig.

Haha den här är nog sjukt svår om man inte har sett ursprungsbilden. Hoppas i alla fall att hon jag har målat av känner igen sig. ;) Ledtråd: En sjukt duktig, 18 årig fotograf som bor i Skellefteå. Nu blev det lättare va?

Får se om någon lyckas klura ut det...

Bilden i sig är inte särskillt genomarbetad. Kände för att göra något men orkade inte bry mig om detaljer, bara jag fick måla! Så därför kanske den inte är i snyggaste laget. Se det som en snabb skiss helt enkelt. ;)
Teckningar mm. | | 7 kommentarer |
Upp