Konsten att sluta i tid


Är man lat så är det tur att det finns webcam. ;) Dåliga bilder jag vet. ;P

Att man aldrig kan lära sig att sluta innan man förstör allting, vilket var precis vad som hände med bilden ovan. Suck. Fast jag är ganska nöjd ändå men den var finare innan jag började kladda med tröjan.

Hoppas ni gillar den.
Teckningar mm. | | 10 kommentarer |

Tävling på Dustinhome.se


Alla bilder kommer från Dustinhome

Tänk vilka fördelar man har när man äger en blogg. Såna saker som bloggtävlingar är ju bara för grymt. Upptäckte via Saras blogg att Dustinhome.se har en sån bloggtävling som slutar idag. Och med tanke på priset, ett presentkort på 15 000 kr, så var jag ju bara tvungen att vara med.

Jag började fundera lite över vad jag faktiskt skulle vilja köpa om man hade de pengarna. Det började gå runt i huvudet och när jag kollade runt på deras sida så kom jag fram till grejerna ovan.

- Elincrom D-Lite to go set
- Nikon blixt Speedlight SB-600
- Nikon batterigrepp MB-D80

Har funderat ett litet tag på att bygga ihop en hemmastudio nere i källaren eftersom vi har ett perfekt rum där. Så det hade ju varit super med ett bidrag till detta. ;) En blixt har jag länge funderat på att köpa, och det är särskilt nödvändigt nu... eftersom man knappt har några soltimmar så blir det väldigt sällan man kan fota. :( Sist men inte minst ett batterigrepp. Gud vad härligt det hade varit... att slippa vrida handen ur led varje gång man ska fota på högkant ;) (= nästan alltid).

Så snälla snälla snälla låt mig vinna detta! Med dessa grejerna kommer jag kunna ta mitt fotograferande till nya höjder. ;) Och det skulle vara såå roligt att prova att fota i studio.

Vill du läsa mer om tävlingen klicka här...
Gott & Blandat | | 2 kommentarer |

Läsarfråga: KommentarerSvar:
Jodå Linda, självklart gör jag det, då det är sånt som får mig att utvecklas som fotograf. Men som du kanske har märkt så har jag varit ganska inaktiv de senaste dagarna. Jag har läst alla kommentarer jag har fått men inte godkänt några för att jag vill svara på dem innan jag gör det. :)
I ditt fall så hade du ju ingen bloggadress jag kunde svara till så det har helt enkelt inte blivit att jag har godkänt dem heller. Så det beror helt och hållet på att jag inte är så aktiv på bloggen just för tillfället.


Och så måste jag tillägga att jag nu officiellt tar en paus från bloggen.

Jag ska inte sitta och ljuga för mig själv och andra att jag kommer att bli aktiv igen just nu, för det kommer jag inte.
Mår inte super just nu och det beror på många saker t.ex. att skolan är superjobbig och jag ligger sjukt mycket efter.

Så hejdå sålänge så ska jag försöka komma tillbaka med nya friska tag. ;)
Gott & Blandat | | 5 kommentarer |
Upp