Ettframtvingatinlägg


Hatar bildlösa inlägg...  så jag slänger in en bild från Marstrand som jag tog för ett par veckor sen.
;)

Under en del hot. ;)

På order av en viss Sofia Bergdén blev jag nu tvungen att slänga ihop ett litet inlägg. Och det kan jag väl kanske göra för jag har gjort en del i veckan.
För er som inte redan vet så har jag haft novemberlov denna veckan och det har jag (nästan) utnyttjat till fullo (skulle behövt plugga lite mera). Men i alla fall så har jag styrt upp hela två stycken fotosessioner. En med den lilla tjatiga Sofia (no offence) ;), och en med en annan tjej vid namn Rebecca.
Jag hade grymt kul på båda plåtningarna och jag hoppas mina modeller tyckte samma sak. Det är så kul också när man ser hur man utvecklas. Som jag har sagt tidigare. ;)
På den senaste fotograferingen har jag nog tagit min bästa bild någonsin och det är en såå härlig känsla. Nytt för fotograferingen med Rebecca var också att vi hade en tjej som heter Sara och utbildar sig till Make Up Artist på plats. Så vi fick en helt grym sminkning... tack för det Sara! ;)

Bilderna kommer att komma upp här på bloggen när de är redigerade och klara, och när modellerna har tittat på dem och godkänt dem. ;) Så håll utkik.
Fotoalbum | | 3 kommentarer |

Nytt hårGammalt. Jämlångt. Tråkigt. Fult.
Nu var det äntligen dags för lite förändring. Har gått och hatat mitt hår hur länge som helst. Det var inget som var snyggt. Helt fel längd, inget uppklippt utan allt hår var lika långt. Ja... för er som ändå vill se hur jag såg ut klicka på bilden till vänster.


Nytt. Fräscht. Uppklippt. Assymmetriskt. Snyggt.
På de första bilderna ser ni hur jag ser ut just nu. Först var jag osäker på om jag gillade men när jag fick styla till det själv här hemma så måste jag säga att jag är grymt nöjd.
Lyckades faktiskt åstakomma vad jag ville göra. Ville se lite tuffare ut och med denna frisyren känner jag mig åtminstone mer tuff än med den gamla. ;) Tyvärr gör inte bilderna frisyren rättvisa. :(

Sen måste jag förstås lära mig att styla den... Och testa massa olika frisyrer.... Det här ska bli kul. ;)
Fotografi / Självporträtt | | 6 kommentarer |

Bara för att jag blev så grymt nöjdFlera bilder.
Jag vet att ni har fått se många bilder från den här sessionen nu men jag hoppas att ni inte blir uttråkade för det. Jag blev nämligen så sjukt nöjd med bilderna så jag bara måste visa några till. ;)

Och ni vill ju se inlägg så here it comes... ;)

Jag hoppas att det inte gör något att de egentligen inte ser ut att vara från samma session. Jag ville nämligen inte göra tre inlägg. ;)
Det är så härligt att se att utvecklingen går frammåt. Måste verkligen ta och jämföra de senaste bilderna med mina första någon gång... är det något ni skulle vilja se?
Fotografi / Modell & Porträtt | | 14 kommentarer |
Upp