Eva M. IModell: Eva M, Foto & Styling: Jag
Utrustning: Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1,8 + reflexskärm silver
Inställningar: 1/500s, f/1,8 & ISO100 - bilderna är klickbara


Nu kände jag att jag var tvungen att publicera detta. ;)

Har massor med bilder på Eva som jag har tänkt visa men det har bara inte blivit av på grund av flera orsaker. Nu börjar skolan närma sig sitt slut och jag känner verkligen att jag vill ta tag i bloggen igen till sommarlovet.

Fick så sjukt mycket grymma bilder från den här fotosessionen så där har ni nåt att se fram emot. Kan ju också avslöja att det snart är dags för designbyte och avslöjande av en annan hemlis. Men det tänkte jag ta i samma vända som min nystart. ;)
Dessutom har jag flera fotograferingar på G till sommaren. Så det ska bli skitkul!

Så häng på för snart är jag tillbaka...
Fotografi / Modell & Porträtt | | 5 kommentarer |

Min utrustning


I min ägo har jag min fina systemkamera Nikon D80 som har varit med mig ända sen juni 2007. Det är en riktigt bra kamera som jag fortfarande är väldigt nöjd med.

Den ligger bra i handen och har en gedigen tygd som gör att kameran känns proffesionell och inte alls som en leksak som vissa andra kameror gör. Kameran ger fina fotografier och det enda jag egentligen saknar är bättre prestanda vid höga iso-värden.

Men trots det är den en kär vän som nog kommer att vara med mig ett bra tag framöver.

Objektiv
» Nikkor AF-S 18-135mm f/3,5-5,6 (Läs mer)
» Sigma AF 50mm f/2,8 EX DG Macro (Läs mer)
» Nikkor 50mm f/1,8D (Läs mer)
» Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro (Läs mer)
Nya prylar | | 6 kommentarer |

Eva M. Snow White


Modell: Eva M, Foto & Styling: Jag
Utrustning: Nikon D80 + Nikkor 18-135mm f/3,5-5,6
Inställningar: 1/250s, f/4, 28mm & ISO100


Eftersom vi har ett skolarbete i skolan där vi ska fotografera sju stycken bilder till temat kultur så var jag tvungen att ta bilden här ovan. Jag valde nämligen böcker som mitt tema och detta är den avslutande bilden i min bildserie och ska föreställa en scen ur Snövit.
Den blev precis som jag tänkt mig och den passar bra i mitt arbete. Sen vet man ju aldrig vad läraren tycker men men.... jag älskar den!

Modellen går också på min skola och jag hittade henne genom skolkatalogen. ;) Vi hade egentligen planerat ett annat tema men jag frågade om hon ville ställa upp en snabbis på detta. Och det ville hon. Haha tur för mig.

Och vi ska fortfarande genomföra det andra temat så håll utkik. Fler "vanliga" bilder från den här plåtningen kommer också. ;)
Fotografi / Modell & Porträtt | | 7 kommentarer |
Upp