Blogg.se startsida

 
Många nya läsare.
Tog en tripp in här och upptäckte att jag fått väldigt många kommentarer och besökare för den delen!
Blev verkligen superglad när jag upptäckte att jag hade hamnat på blogg.se startsida. Så nu tänkte jag välkomna alla nya läsare. Hoppas ni hittar något ni gillar och ni är mycket välkomna att följa mig med bloglovin.
 
Hoppas ni stannar här ett tag. ;)
Gott & Blandat | |
#1 - - Sophie:

sv: Det ska jag göra! :)

#2 - - Lisa Rydqvist:

Fin fina bilder! Och kissekatten, hur söt? :)

Svar: Tack! Jaa visst är den söt. Önskar han kom tillbaka igen. ;) Såg honom längre ner i backen igår.
None None

#3 - - Johanna:

Grattis! Älskar bilen på katten och hästen i din header! :)

Svar: Tack så mycket. :) Kissen hittar du här i större format: http://lindalundquist.blogg.se/2012/august/sotaste-kissemissen.html
None None

#4 - - Matilda:

Gud vad spännande att fota bröllop! Så mycket kärlek och känslor, eller? :)

#5 - - Sara:

Vilka fina bilder du tar, kul blogg som jag kommer fortsätta att kolla in på! Ser att du bor i Göteborg, du är varmt välkommen på fototräffen som jag och min vän Frida kommer att arrangera i September. Inbjudan hittar du här, alla är välkomna med ett stort fotointresse: http://imageu.se/?p=343
Kram Sara

Svar: Tack så mycket och vad roligt att du vill kika in igen. Kul med fototräff. Den måste jag garanterat kolla upp om jag kan vara med på. :) Har ni många intresserade?
None None

#6 - - Sara:

Hej igen,
Vi får se hur många det blir men säkert minst 20 personer. Är ett tag kvar innan sista anmälningsdatum så kan ännu inte säga. Både fotografer och amatörer är inbjudna, hoppas på en bra blandning av folk och kunskapsnivå. Om du har massa fotoglada läsare får du gärna tipsa dem! Kul om du dyker upp.
MVH Sara

Svar: Hade varit jättekul att vara med verkligen. :) Bara jag inte glömmer av det. ;) Får hoppas att jag kommer ihåg det när det börjar närma sig sista anmälningsdag.
None None

#7 - - THIRIL THAMP - Glasborgen:

Kul att hamna där ! :)

Upp