Cupcakes eller små bakelser

 
Vad tycker ni? Är de fina.
Min farfar fyller år på tisdag men vi firade honom idag. Därför tog jag på mig uppgiften att baka efterrätten. Eftersom jag snöat in på cupcakes fick det bli det. Det är en sockerkaksbotten som muffinssmet. Mitt i muffisen har jag lagt chokladmousse och sedan ett marsipanlock med hemmagjort löv och en spritsad ros.
 
Är faktiskt väldigt nöjd med hur de blev trots att jag tappade hälften i golvet ... haha ... kanske inte skulle nämna det. ;) Nä men de smakade väldigt gott.
Pyssel & Layout | |
#1 - - Helena:

Så fina du gjort dem! Väldigt söta:) Hoppas ni hade ett trevligt firande!

Svar: Tack! Ja det var trevligt. :)
None None

#2 - - Ebba M:

Åh så söta! Hur får du till frostingen så fin och fast? Min blir jämt så lös och svår att forma haha!

Svar: Tack. :) Mycket florsocker. ;) Den jag använde här är bara smör och florsocker. Tycker egentligen att det är godare med mindre florsocker och med lite philadelphiaost i. Men som du säger så blir det alldeles för rinnigt då. Jag håller själv på att experimentera med hur man ska göra. ;) Vet att vissa har äggvita i.
None None

#3 - - Ebba M:

SV: Tack för tipsen!,Jag har nog isf använt för mkt philadelphia ;-)

#4 - - Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix:

Söta:)

#5 - - Lina:

Hej.

#6 - - Lina:

Hej. Vilka söta cupcakes! Skulle man kunna få receptet och beskrivning hur du har gjort? :)

Svar: Ja det skulle jag nog kunna lösa. Ge mig några dagar. ;) Om jag glömmer av det så får du påminna mig. Men egentligen är det bara vaniljsockerkaka. Sen tog jag en äppelkärnare och tog ut ett hål i mitten. Där sprutade jag i lite chokladmousse. Sedan ett marsipanlock från ica som jag skar ut cirklar i. Tillslut gjorde jag löv av marsipan och spritsade en ros med frosting och en rosettetyll. Vill du ha hela receptet eller räcker det så? :)
None None

#7 - - a cup of emilias:

Vilka söta cupcakes! :) Du är verkligen jätteduktig! :) Kram

Svar: Tack.
None None

#8 - - Viktoria:

Jättefina, vad goda de ser ut! :D

Upp