En blåmes och en nötväcka

 
Två små pippifåglar på besök.
Det kryllar faktiskt av dem utanför mitt fönster. Fram och tillbaka mellan maten och träden. Alltid på sin vakt. Tycker de är supersöta. Vi har i alla fall placerat en foderautomat precis utanför ett av fönstren så jag lyckades ta lite fina närbilder. Inte ofta man kan göra det. Synd att de inte är i sin naturliga miljö, ett träd eller liknande, men det får gå ändå.
 
När jag satt här vid datorn och surfade lite efter ett nytt kamerahus, som jag är sugen på att köpa, började det helt plötsligt låta som att jag inte var ensam i huset. Lät som det krafsade någonstans. Blev lite fundersam, tills jag hittade källan till ljudet. ;) Det var en liten fågel som skvätte ut fågelfrön på fönsterbläcket. Då sprang jag istället efter kameran kan ni tro.
 
Sätter ni ut mat till de små stannfåglarna?
Fotografi / Djur | |
#1 - - Becca:

Fina! :)

#2 - - Tea:

Vilka fina bilder!!

#3 - - Hanna:

Vad fina fågelbilder :)

Jag har ett fågelbord precis utanför fönstret, det är kul att spana på fåglarna när de äter. Tyvärr har jag inte lyckats fånga någon bra bild på dem.

#4 - - linda - art, life, music, movies:

jättefina bilder!

Svar: Tack så mycket. :)
Linda Lundquist

#5 - - Madde:

vilka vackra bilder:D Bra skärpa

Svar: Tackar! :)
Linda Lundquist

#6 - - elin:

Hur får du så skarpa bilder, sjukt fina!
vad fotar du med för objektiv? :)

Svar: Tack så mycket! Använder bara mittenfokuspunkten fokuserar på ögonen och komponerar om bilden. Använder oftast mitt 50mm f/1.8, så även här. ;)
Linda Lundquist

Upp