Mydog

 
Idag har jag varit på Mydog! Hundmässan på Svenska mässan.
Åå vad jag har gottat mig i hundar. Att gå runt och titta på och klappa vovvsingar, I like! Har även träffat den rasen jag är sjukt sugen på, Finsk Lapphund, bilden längst ner. Ser de inte helt underbara ut?
 
Är det någon annan som var på mässan idag? Fick så många fina bilder så det kanske kommer ett till inlägg med lite fler fina vovvebilder. :)
Fotoalbum, Fotografi / Djur | |
#1 - - Rinki:

Häftigt att se lite bilder, jag har bara hört talas om mässan men jag har aldrig gått på den själv. Var det kul?

Kram

Svar: Är man hundägare eller planerar att köpa hund så är den nog jättebra för det finns ju mycket hundtillbehör att köpa och många duktiga människor som informerar om olika raser. Själv är jag bara där för att titta på söta hundar. ;) Men jag gillade det jättemycket!
Linda Lundquist

#2 - - Rinki:

Kan tänka mig att det är mest för hundälskare, måste dock erkänna att jag inte är ett jättestort fan av hundar, har väl inte världens bästa erfarenhet av dem. Det känns också som att många hundägare - dessvärre - inte bryr sig om att uppfostra hunden och liksom lära den. Utan att många köper hundar bara för att de vill ha något att gosa med, om du förstår? Man måste ju ta ett husdjur på allvar.

Kram

Svar: Självklart måste man gilla hundar. ;) När jag skaffar hund vill jag hålla på med agillity och lydnad bland annat. Ser det absolut som ett måste att uppfostra sin hund som du säger. Synd att många inte gör det. :(
Linda Lundquist

#3 - - Rinki:

Verkligen, jag menar en hund eller vilket husdjur som helst kräver ju att man tar hand om den och behandlar den som man skulle behandla ett barn liksom.

Hur är det med dig annars, hur ser veckan ut?

Kram

#4 - - Viktkamp:

Så söt =)

Upp