Kronhusbodarna i Göteborg

 
 
 
 
 
Det här var platsen för fotograferingen som jag hade igår. Det var verkligen jättekul att återigen fotografera en modell. Jag tror det var typ två år sedan sist. Emma som jag fotade med var väldigt duktig och jag är mycket nöjd med både hennes jobb som modell och mitt som fotograf. Man var ju lite ringrostig till en början men med gott samarbete är det mesta möjligt. ;) Har redan hunnit kika igenom bilderna och plockat ut mina favoriter som kommer få synas här på bloggen när de är klara. Ser fram emot att få visa upp dem.
 
Bilderna är från Kronhusbodarna som jag nämnde härom dagen. Jag och Emma konstaterade igår att det nog är många Göteborgare som inte vet att de finns. ;) Men det är verkligen jättefint där. De ligger bakom Gustav Adolfs torg och där finns flera små hantverksbutiker och ett café. Rekommenderar er att ta er dit om ni inte redan varit där. :) Fast även om ni har det så kan ni faktiskt ta er dit igen. ;)
Fotoalbum, Fotografi / Stadsmiljö | kronhusbodarna | | Kommentera |

Rosiga kinder och rosor i håret

Utrustning: Nikon D300s + Nikkor 50mm f/1.8 / Ljus: Dagsljus från fönster
 
 
Fick för mig att fota lite självporträtt idag, det var längesedan nu. Hade ingen direkt plan utan testade mig fram lite grann och såhär blev resultatet. Vad tycks? :) Det är rätt skoj att leka fram en bild såhär. Det började med att jag hittade de vita blommorna och sen tupperade jag lite hår här och där och nålade upp det. Jag visste att jag ville ha ganska neutral makeup men med rosiga kinder och jag tycker att resultatet blev väldigt fint. Nu sitter jag här helt uppiffad. ;)
 
Imorgon har jag faktiskt en modellfotografering inbokad! Äntligen! :D Är sjukt taggad. Ska möta upp en ny tjej som heter Emma och vi tänkte fota runtomkring Kronhusbodarna i Göteborg. Önska mig lycka till!
Fotografi / Självporträtt | rosor, självporträtt | | En kommentar |

Hur söt får man vara?

 
 
Häromdagen var jag, tillsammans med pojkvän, brorsa och mamma, på en lägenhetsvisning i Lunden. Men det är inte lägenheten jag tänker prata om som ni kanske har förstått. ;) Utan den extremt söta katten som hängde på gatan utanför. Jag smälter lite varje gång jag ser dessa magnifika varelser tassa förbi och den här missen var ju lite extra gosig också. Den slängde sig på sidan och rullade runt flera gånger om, hoppade upp på bakbenen för att kunna trycka huvudet mot min hand och strök sig mot mig där jag satt på huk och var helt lyrisk. :) Samtidigt försökte jag knäppa av dessa bilder med mobilen ... inte det lättaste ska jag säga. ;)
 
Hela jag skiner verkligen upp när jag får syn på ett djur, det kan nog alla i min närhet intyga och jag kan tänka mig att det ser ganska roligt ut. ;) Längtar så enormt efter en egen liten kissekatt!
Fotoalbum | | Kommentera |
Upp