Provsnack såhär på torsdagseftermiddagen

Saknar det härliga vintervädret och snön. Nu är det bara blött, kallt och grått varje dag.
 
 
Den här veckan har jag klarat av mina första två prov för den här terminen. I skrivande stund har jag precis kommit hem ifrån ett matteprov som inte var så svårt som jag trodde att det skulle vara. Det var en himla skön känsla att vara klar med att ha dubbelkollat alla uppgifter när det var en halvtimme kvar av tiden. Så jag tog det lugnt i en kvart tills jag av en slump vände på provbladet och insåg att det var en uppgift kvar. ;) Hmm ... inte så smart, men då blev det fart på mig igen. Förutom det lilla misstaget gick det väldigt bra tycker jag. :)
 
Häromdagen hade jag engelskaprov och deadline för en inlämning där vi skulle svara på tolv stycken frågor som handlade om engelskspråkiga länder. Provet och inlämningen gick förvånansvärt bra faktiskt. Språket flöt på trots att jag alltid ansett mig vara ganska dålig på engelska.
 
För att prata om ett tredje prov (de tar aldrig slut ;) så fick jag hem ett antal gamla högskoleprov för några dagar sedan. Planen är att göra provet till våren och det blir faktiskt första gången för mig ... så det blir till att öva på gamla prov så mycket jag orkar. ;)
 
Men nu blev det mycket provsnack. Tror faktiskt jag ska ta och passa på och njuta av en pluggfri dag nu så blir det nya tag imorgon igen. Hoppas ni har det fint!
Fotoalbum | engelska, högskoleprov, matte, prov | |
Upp