Vecka 4

Den här veckan blev det visst inte många bilder tagna. Oups. Får helt enkelt skriva en målande text istället. ;) 
För jag har faktiskt varit ganska sysselsatt för en gång skull.
 
 

Ögonblick från veckan:

Himlen visade sig i sin vackraste pastellfärg. Här är förresten en del av skolområdet med gamla lador som är ombyggda till kårhus och festlokal. Det är verkligen fint här på SLU!
 
 
 
I onsdags var jag på en föreläsning på kåren där djursjukhuskedjan Anicura berättade om hur det var att jobba hos dem. Det var väldigt intressant att höra från en djursjukskötare vad man faktiskt kommer att hålla på med. :) 
 
På torsdagen hade vi vårt första möte med Bladmagen, vilket är kårens tidning som kommer ut fyra gånger per år och där jag är designansvarig. Det ska bli superkul att få jobba med grafisk design igen för jag har verkligen saknat att leka runt i InDesign. Senare på kvällen var det filmkväll på kåren där vi satt på golvet och myste med pizza och tittade på Husdjurens hemliga Liv.
 
Veckan avslutades med en riktigt seg helg där jag inte gjorde så mycket annat än att leta kattungar, äta kladdkaka och titta på serier. ;)
 
 

Saker jag tänkt på:

» Att min omgivning speglar mitt inre. När det är kaos på mitt rum är det också kaos i min hjärna. Det går dessutom åt båda håll, kaos i hjärnan leder till kaos på rummet. Jag måste verkligen ha i alla fall någorlunda ordning runt omkring mig för att kunna få något gjort.
 
» Att det är svårt att komma igång med projekt. Varför ska det alltid vara så jobbigt att sätta igång med något? Man vet ju att när man väl har börjat så blir det så mycket lättare och i många fall även kul. Detta gäller både mindre roliga saker som plugg och roliga saker som pyssel vilket är ganska frustrerande. Vill ju pyssla så mycket mer än jag gör!
Veckosummering | | Kommentera |

Världens sötaste hund

 
 
 
Det här är min kompis Jonnas hund Lumi som jag knäppte några kort på i all hast för ett par månader sen. Minns att det var svinkallt den dagen och jag höll på att frysa fingrarna av mig. Men det var det värt för Lumi är verkligen så himla söt och hon råkar faktiskt vara av rasen finsk lapphund som är min favoritras! I framtiden ska även jag äga en klapphund, som jag brukar kalla dem. ;) 
 
Försökte faktiskt få till en lite mer planerad fotografering med Jonna och Lumi för ett tag sedan utan selen på och så, men den dagen hade jag lyckats glömma minneskortet hemma vilket var riktigt klantigt. Hann inte heller hem och hämta det innan solen gick ner så vi bestämde oss för att bara ta en promenad istället.
 
Kanske dags att ta tag i den fotograferingen igen. Hade varit kul. :)
Fotografi / Djur | | Kommentera |

Vecka 3

I veckan påbörjade jag min nya kurs i mikrobiologi och jag åkte tillbaka en sväng till Göteborg för att umgås med familjen.
 
 

Ögonblick från veckan:

Påbörjade helgens första tågresa Uppsala – Göteborg. På Stockhom Central fick jag vänta en stund och passade på att spana in fotoutställningen som var uppställd där.
 
Hemma i Emils lägenhet med extremt pixlig utsikt över Göteborg tiiiidigt på morgonen. ;)
 
Jag och Emil strosade runt i stan och kollade på fina byggnader, glasögonbutiker och söta skyltfönster.
 
Jag besökte Antikhallarna för första gången i mitt liv, en lokal jag inte ens visste fanns trots att jag alltid bott i Göteborg. Det var verkligen superfint där inne, synd bara att allt var stängt. Får helt enkelt gå dit igen! :D
 
 

Saker jag tänkt på:

» Att det blev dåligt fotat i Uppsala den här veckan. Kändes inte som att det hände så mycket. Vi hade föreläsningar i början av veckan och sen bakterielabbar onsdag till fredag på vilka man inte fick ha mobilen med sig. Ska se om jag kanske kan ta lite bilder inifrån skolan, det kanske kan vara kul att se. :)
 
» Att man blir så trött av att åka tåg. Är det inte kostigt? Man sitter still på ett tåg i 4 timmar, blir supertrött och vill inget annat än att lägga sig och ta det lugnt när man kommer fram. ;)
 
» Återigen katt! Tänker, funderar, planerar. :D
Veckosummering | | Kommentera |
Upp