Vecka 1

Nytt år nu ju! Jag tänkte att också jag skulle börja med veckosummeringar, precis som t.ex. Nevnarien, för att försöka få igång mitt fotograferande och bloggande igen. Den här veckan har jag rest från Göteborg tillbaka till skolan och min lägenhet i Uppsala.
 
 

Ögonblick från veckan:

Året började med en fantastisk fyrverkerishow ...
 
... medan jag och Emil stod med öppet fönster i hans lägenhet och tände tomtebloss. Det var jättemysigt!
 
 I mitten av veckan åkte jag med Emil och hans familj upp till Stockholm, närmare bestämt Lidingö.
 
Vi möttes av ett vackert, svinkallt snölandskap. Tror det var nere på minus femton grader, brrrr. 
 
Promenader i kylan varvades med åtskilliga försök att vinna förtroendet hos familjens siameskisse Esmeralda, vilket gick åt skogen kan jag säga. ;)
 
Vi besökte två teaterföreställningar, Mio min Mio och Ivanov, som Emils syster Johanna varit med och gjort scenografin till.
 
På fredagen åkte jag och Emil vidare till Uppsala och hem till mig och det var lika fint här. :) Vi hade en mysig sista helg innan han slutligen åkte hem till Göteborg igen.
 
 

Saker jag tänkt på:

» Att det är så mycket roligt pyssel som jag vill sätta igång med och så mycket som ska hända under 2017. Men vad det är tänkte jag egentligen skriva om i ett eget inlägg med mål inför året. Inte mål som jag nödvändigtvis måste uppnå utan mer för att ha en lista att se tillbaka på.
 
» Att jag vill blogga och fota mer. Min stackars systemkamera har legat nerpackad i sin väska i många, många månader nu. 
 
» Att jag är sjukt dålig på att planera i en kalender. Har i två års tid köpt en fickkalender att ha med mig men tror ni att jag använt den? Nope. Har kommit till insikten härom dagen att jag har svårt för att skriva upp saker för att jag senare inte litar på att jag skrivit upp rätt och ändå måste kolla förstahandskällan. ;) Men har köpt en kalender nu igen så nu gör jag ett nytt försök!
Veckosummering | |
Upp