Vecka 3

I veckan påbörjade jag min nya kurs i mikrobiologi och jag åkte tillbaka en sväng till Göteborg för att umgås med familjen.
 
 

Ögonblick från veckan:

Påbörjade helgens första tågresa Uppsala – Göteborg. På Stockhom Central fick jag vänta en stund och passade på att spana in fotoutställningen som var uppställd där.
 
Hemma i Emils lägenhet med extremt pixlig utsikt över Göteborg tiiiidigt på morgonen. ;)
 
Jag och Emil strosade runt i stan och kollade på fina byggnader, glasögonbutiker och söta skyltfönster.
 
Jag besökte Antikhallarna för första gången i mitt liv, en lokal jag inte ens visste fanns trots att jag alltid bott i Göteborg. Det var verkligen superfint där inne, synd bara att allt var stängt. Får helt enkelt gå dit igen! :D
 
 

Saker jag tänkt på:

» Att det blev dåligt fotat i Uppsala den här veckan. Kändes inte som att det hände så mycket. Vi hade föreläsningar i början av veckan och sen bakterielabbar onsdag till fredag på vilka man inte fick ha mobilen med sig. Ska se om jag kanske kan ta lite bilder inifrån skolan, det kanske kan vara kul att se. :)
 
» Att man blir så trött av att åka tåg. Är det inte kostigt? Man sitter still på ett tåg i 4 timmar, blir supertrött och vill inget annat än att lägga sig och ta det lugnt när man kommer fram. ;)
 
» Återigen katt! Tänker, funderar, planerar. :D
Veckosummering | |
Upp