Ettframtvingatinlägg


Hatar bildlösa inlägg...  så jag slänger in en bild från Marstrand som jag tog för ett par veckor sen.
;)

Under en del hot. ;)

På order av en viss Sofia Bergdén blev jag nu tvungen att slänga ihop ett litet inlägg. Och det kan jag väl kanske göra för jag har gjort en del i veckan.
För er som inte redan vet så har jag haft novemberlov denna veckan och det har jag (nästan) utnyttjat till fullo (skulle behövt plugga lite mera). Men i alla fall så har jag styrt upp hela två stycken fotosessioner. En med den lilla tjatiga Sofia (no offence) ;), och en med en annan tjej vid namn Rebecca.
Jag hade grymt kul på båda plåtningarna och jag hoppas mina modeller tyckte samma sak. Det är så kul också när man ser hur man utvecklas. Som jag har sagt tidigare. ;)
På den senaste fotograferingen har jag nog tagit min bästa bild någonsin och det är en såå härlig känsla. Nytt för fotograferingen med Rebecca var också att vi hade en tjej som heter Sara och utbildar sig till Make Up Artist på plats. Så vi fick en helt grym sminkning... tack för det Sara! ;)

Bilderna kommer att komma upp här på bloggen när de är redigerade och klara, och när modellerna har tittat på dem och godkänt dem. ;) Så håll utkik.
Fotoalbum | | 3 kommentarer |
Upp