Våffelstugan
Vinterpromenad.
Idag drog familjen och jag iväg till Torpet Freden tror jag det heter. Det är ett litet torp mitt inne i skogen högt upp på ett berg som man förövrigt besökte ibland med skolan när man var liten. ;) Då fick man göra spjut och laga mat som man gjorde på stenåldern typ. Är inte säker på vilken tid det var men för länge sedan helt enkelt. ;)

Men idag var vi i alla fall där för att käka våfflor. Vädret var helt underbart så det var trevligt att komma hemifrån lite. ;) Har ni haft en bra dag?
Fotografi / Stadsmiljö | |
#1 - - Rebecca:

fy så fint!

#2 - - Alexandra:

underbara bilder :D

#3 - - Charlotte:

Du har chansen att vinna månadens bild och bli fram röstad utav av läsare. Din bild och bloggadress kommer länkas i min blogg och du kommer där av kanske få lite mer trogna läsare som är intresserade utav din konst. Kom igen nu! Ju fler som tävlar desto roligare.

#4 - - monica:

Herlige bilde! :)

#5 - - Jennie - Med en dröm om att bli fotograf:

Det va detta du köpte va? http://www.isupply.se/PartDetail.aspx?q=p:2938380 Dom är otroligt sega på och svara på när dom får in fler paket... =/ den som väntar på nått gott... fortfarande lika nöjd med blixtrarna? Har du tagit helkroppsbilder med dom än?

#6 - - M I K A E L A:

vackert!

#7 - - Emma:

Himla härliga bilder! :}

#8 - - ▲celine [foto&vardag]:

Gud! är helt förälskad i din header, så vacker :)

#9 - - Vera Maya:

All your photos are fantastic, great colors :)

#10 - - Julia:

Riktigt vad härligt väder det börjar vara nuförtiden! :D Man blir så glad och uppiggad :D

#11 - - Photosbydavid - En fotoblogg:

sv: hej jag undrar hur svårt det är att fixa så att designen ser rätt i alla internet? :)

#12 - - Linafotol:

Riktigt snygga bilder du fotar :D Älskar din design och headerbild enormt mycket !

#13 - - Matilda alamaa:

Hejsan ! :) jag heter Matilda Alamaa, & jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig med min blogg lite grann ? jag skulle gärna vilja ha en ny design och en ny header, kan du fixa det tror du ? isåfall kan du maila mig på : matte-alamaa@hotmail.com ifall du skulle vilja hjälpa mig med detta:) Många kramar från blogg läsande Matilda

#14 - - ANTON - målet att bli fotograf:

din header är verkligen underbar! :)

#15 - - IDAWA:

Såg på Michaelas blogg att du löst hennes problem med kodmallarna..

Jag har nämligen ungefär samma problem... I Explorer (på vissa datorer) hamnar min meny längst ner på bloggen i mitten ungefär... Vet du varför? :/ Suuupertacksam för svar!Ha en bra kväll!

#16 - - OLIVIA [FOTO]:

Riktigt fin blogg!

#17 - - IDAWA:

sv: Jag har tittat där redan, och det verkar inte vara det "vanliga" problemet med wrappern osv tyvärr.. Då hade jag kunnat fixa det själv. Men jag förstår att du inte har tid att svara på allt sånt och så. Men tack för att du tog dig tid att svara på kommentaren iallafall :)

Hoppas du får en mysig lördag! :)

Upp