Nyexaminerad

 
Har nyligen tagit examen efter min tvååriga utbildning. ;)
Något som kanske inte har framgått genom bloggen precis. Men jag har gått en utbildning som heter Informationsproduktion – Prepress. Ett väldigt kryptiskt namn men såhär beskrivs den på Yrkeshögskolan Göteborgs hemsida. Du lär dig producera text och bild, typografi, arbeta med färg och form samt på ett professionellt sätt färdigställa en slutprodukt för tryck och webb med tyngdpunkt på trycksaker.
 
Har varit en väldigt givande och rolig utbildning, där skolan har varit som ett andra hem med sena kvällar och helger. ;) Men nu är det slut och jag kan använda mig av titeln "originalare". Det jag skulle komma till är att jag ju faktiskt har gjort en del grejer under dessa år som jag tänkte att jag kunde visa upp. Hoppas ni tycker det är intressant. :)
 
Först ut är en kalender som jag gjorde som en skoluppgift. Vi hade helt fria händer att illustrera eller fotografera. Jag valde såklart att jobba med djurformer. ;) Och för att göra det lite mer spännande arbetade jag med mönster. Kommer under året att göra klart alla månader med planer på att sälja den till 2014. Skulle någon vara intresserad så hör av er. ;)
Pyssel & Layout | | En kommentar |
Upp