Emma på Tillskärarakademin i Göteborg

 
 
Modell & designer av blusen: Emma Flodin | Foto: Jag | Utrustning: Nikon D300s + Nikkor 50mm f/1.8
 
 
Dessa bilder har jag haft liggande i ett opublicerat inlägg nu sedan den här fotograferingen. Tycker om dem väldigt mycket båda två men har helt enkelt inte haft något vettigt att skriva till dem. Hmm ... det har jag nog faktiskt inte nu heller. ;) Men nu kommer de ändå! Vad tycker ni om dem? Emma är fantastiskt duktig på att sy och läser faktiskt till Skräddare i Göteborg. Den svartvita blusen som är med här och i det tidigare inlägget är alltså hon som har designat och tillverkat.
 
Nu är det väl snart dags för en ny fotografering tycker jag. Måste bara få koll på allt jobbigt plugg först. Men sen, om Emma vill såklart, så vill jag ta tag i det som vi så smått börjat spåna på för ett antal veckor sedan. Det tänker jag dock inte avslöja vad det är för något men kan säga så mycket som att det är ett sagotema. Skoj va?
 
Någon annan jag tänkt fota snart är faktiskt Emil. Man ska väl sätta ribban högt så mitt mål är att ta riktigt snygga modellbilder. ;) Men vi får väl se hur det går ... han har en tendens att göra konstiga miner varje gång man ska fota honom. :P Så ni får önska oss lycka till!
Fotografi / Modell & Porträtt | modell | |
#1 - - P i X E L I E – Fotograf Erica Pettersson:

Vilka fina bilder!

Upp