Att kombinera ihop den godaste tårtan

 Nikon D300s + Nikkor 50 mm, f/1.8 + Elinchrome D-lite 2 IT
 
 
Finns det någon som inte uppskattar tårtor? Jag tror på att det finns minst en tårta för alla att gilla. Själv har jag i hela min barndom hatat tårtor för jag är en sån där människa som inte tycker om grädde vilket ju alltid ingår i de absolut vanligaste tårtorna.
 
För ett par år sedan kom jag dock på att om man börjar göra tårtorna själv så kan man ju välja ingredienser! Bara goda ingredienser! Mousser av alla de slag, smörkrämer, smaskiga tårtbottnar osv. Så tycker man inte om tårtor så har man helt enkelt bara inte hittat rätt ännu.
 
Kokos är en av mina favoritingredienser i all typ av bakning, och i kombination med lime blir det oslagbart. Tårtan på bilden består av bottnar med limesmak färgade med rosa med pastafärg, en kokosmousse (som förövrigt är den godaste moussen någonsin), spacklad med vitchokladsmörkräm och täckt med kokosflingor. Rosorna är gjorda av hemmagjord modelleringspasta.
 
En ny kategori på bloggen är just Bakning. Jag tänkte dela med mig mer av mitt ätbara pyssel i form av bilder och kanske till och med recept. Hoppas det kommer att uppskattas!
Bakning | bakning, tårta | |
#1 - - Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma:

Jättefint! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Linda Lundquist

#2 - - a n n i k a:

Så fin tårta!

Svar: Tackar! :)
Linda Lundquist

#3 - - Madelene Englund:

Mums och va fin

Upp