Så fantastiskt vackert med snö

 Hade tyvärr inte systemkameran med mig men insåg att mobilbilderna blev rätt bra ändå! Redigerar också
på en annan skärm så är osäker på hur färgerna blir. Hoppas det ser bra ut för er.
Den fantastiska utsikten över Göteborg från min pojkväns lägenhet. Utsikten är grym i
vanliga fall men blir ännu finare med massa, massa snö!
 
En av de få gångvägarna som faktiskt var skottad. Snööööö!
 
 
Idag vaknade jag vid sjutiden av väckarklockan och var på ganska uruselt humör. Men när jag tagit mig upp och kikat ut genom fönstret och insett att det har kommit över 30 cm snö inatt (helt galet mycket!) så kom jag på andra tankar. :D Särskilt när jag väl kommit ut och började plumsa runt i snön för att försöka ta mig till spårvagnshållplatsen. Sååå mysigt! Det blir en sån härlig stämning när folk är ute och skottar, samlas i stora klungor vid hållplatserna (för att inte kollektivtrafiken fungerar dock ... ;), pratar och ler mot varandra. Idag skulle jag faktiskt ha haft min första engelskalektion men på grund av snökaoset som råder i hela Göteborg var det inte direkt möjligt att ta sig dit.
 
Skolan har ju som sagt satt igång igen så jag har fullt upp. Den här terminen satsar jag på Matematik 4 och Engelska 6 på Komvux för att samla så mycket meritpoäng som jag bara kan för att komma in på en utbildning som jag är lite sugen på till hösten.
 
Utöver kurserna ska det klämmas in plugg inför högskoleprovet, hiphop-dans, simning och ... det verkar som att det lutar åt en flytt framåt våren ... hoppas, hoppas!
Fotoalbum, Fotografi / Natur & Grönska | snö | |
Upp