Midsommarpicknick i 20-talsanda

 
 
 
Sony a5100 + 16-50 mm
 
 
Vi hade bestämt oss för att klä upp oss lite extra denna midsommar så det blev ett härligt 20-tals tema. Superskoj tyckte jag! Jag hade verkligen en mysig midsommar i Gräfsnäs där vi satt på picknickfiltar och åt smaskig mat som vi haft med oss i fina picknickkorgar. Emil hade dessutom fått tag på ett par familjetidningar från 1925 som vi glatt kikade igenom. :) Mycket intressant läsning kan jag lova! 
 
Jag älskar ju att planera inför olika utklädnader som ni kanske har förstått, så en tema-midsommar passade mig alldeles utmärkt. Klänningen, som jag sydde om lite för att mer matcha 20-talets siluett, hittade jag i en secondhandbutik och halsband samt en liten väska köptes från en 20-talsbutik i Stockholm. Jag ville så väldigt gärna ha en hatt också och letade länge och väl efter det men kom tillslut på att jag kunde sy en själv. ;) Så hatten på bilden är egensydd efter ett mönster jag hittade på nätet. Jag tror faktiskt att jag ska sy en till i svart tyg som jag kan ha till vardags, för jag trivdes väldigt bra i den hatten.
 
Vi fick många uppmuntrande ord under dagen från bygdens invånare så det var jättetrevligt trots att molnen hotade med skyfall hela kvällen. Men vi klarade oss genom alla danser inklusive den obligatoriska Polonäsen (en väldigt spännande folkdans! :D) Helt klart min bästa midsommar!
Fotoalbum | |
Upp