En söt liten krabat

 
 
 
Här har ni honom, den lilla hundvalpen vi var och hämtade i lördags. Han är helt underbart fin och har fått namnet Nemo. Nemo är av rasen Irländsk röd setter, en mycket smäcker och vacker ras. Som ni kanske förstår har det varit en riktigt omtumlande helg för honom. Det kan inte vara lätt att tas från alla sina kullsyskon och sin mor när man är åtta veckor gammal för att badas, åka bil till ett helt nytt hem, umgås med en ny familj och sen sova själv i sin nya säng. Nätterna blir lite gnälliga men det är förståeligt. ;)
 
En annan sak som inte är helt lätt ska ni veta är att fota små hundvalpar. Det var inte alla bilder som blev såhär fina som ni kanske förstår. ;) Nemo sprang runt och studsade, lekte med löv, ramlade omkull och så fort man satte sig ner på huk för att fota lite på avstånd sprang han rakt fram till en och skulle gosa. :) Men det är bara mysigt. Ska bli kul att få följa hans uppväxt.
 
 
Här är lite fler busiga bilder på lilla Nemo. Älskar den när han leker med repet på kanoten, den tar verkligen fram personligheten hos små valpar: supersöta och superbusiga. :)
 
Det roligaste som finns är att tugga och slita i gamla rep. ;)
 
 
 
Leka i lövhögar är också något av det bästa som finns! 
Fotografi / Djur | hundvalp | |
#1 - - Miss Baby Peaches:

Vilken sötnos!

#2 - - Susanna:

Så otroligt himla söt!! <3 :D

#3 - - Elin:

Åh, vilken sötnos!! :)

#4 - - a n n i k a:

Herregud så söt!

#5 - - Madelene Englund:

Åh vilken sötnos och så fina bilder

Upp