Jag lever!

Undrar om någon faktiskt fortfarande hänger kvar här. Gång på gång säger jag att jag ska försöka komma igång med bloggen men det går ju sådär alltså. Vill ju väldigt gärna men tiden räcker inte riktigt till och när det faktiskt finns tid så finns inte orken. Men men, vi gör väl ett nytt försök nu såhär dagen efter en stor tenta. ;)
 
En supersöt katt i området där jag bor. Det kryllar utav hundar och katter här. :D Vill ha min alldeles egna misse snart!
 
 
Det finns ju så mycket att berätta, så mycket har hänt sen sist. Jag bor inte längre i Göteborg, utan har flyttat till trevliga Uppsala där jag börjat plugga på Sveriges lantbruksuniversitet för att om tre år komma ut som legitimerad djursjukskötare! :D Nämnde ju för längesen att jag var här på öppet hus och jag kom faktiskt in! Jippie! Så jag bor alltså här nu, själv för första gången i min alldeles egna lägenhet och pluggar på Universitet för första gången. Det är mycket nytt på en gång men det är kul!
 
Så här två månader in på terminen så trivs jag jättebra! :) Igår hade vi dock en jättetuff tenta. Läser anatomi och fysiologi för tillfället vilket bland annat innebär att lära sig runt 200 latinska ord för alla ben på hund, häst och katt. Pust. Men jag tror att det gick bra. ;)
 
Är det någon som bor häromkring? 
Fotoalbum | SLU, Uppsala, universitet | | En kommentar |
Upp