Vecka 4

Den här veckan blev det visst inte många bilder tagna. Oups. Får helt enkelt skriva en målande text istället. ;) 
För jag har faktiskt varit ganska sysselsatt för en gång skull.
 
 

Ögonblick från veckan:

Himlen visade sig i sin vackraste pastellfärg. Här är förresten en del av skolområdet med gamla lador som är ombyggda till kårhus och festlokal. Det är verkligen fint här på SLU!
 
 
 
I onsdags var jag på en föreläsning på kåren där djursjukhuskedjan Anicura berättade om hur det var att jobba hos dem. Det var väldigt intressant att höra från en djursjukskötare vad man faktiskt kommer att hålla på med. :) 
 
På torsdagen hade vi vårt första möte med Bladmagen, vilket är kårens tidning som kommer ut fyra gånger per år och där jag är designansvarig. Det ska bli superkul att få jobba med grafisk design igen för jag har verkligen saknat att leka runt i InDesign. Senare på kvällen var det filmkväll på kåren där vi satt på golvet och myste med pizza och tittade på Husdjurens hemliga Liv.
 
Veckan avslutades med en riktigt seg helg där jag inte gjorde så mycket annat än att leta kattungar, äta kladdkaka och titta på serier. ;)
 
 

Saker jag tänkt på:

» Att min omgivning speglar mitt inre. När det är kaos på mitt rum är det också kaos i min hjärna. Det går dessutom åt båda håll, kaos i hjärnan leder till kaos på rummet. Jag måste verkligen ha i alla fall någorlunda ordning runt omkring mig för att kunna få något gjort.
 
» Att det är svårt att komma igång med projekt. Varför ska det alltid vara så jobbigt att sätta igång med något? Man vet ju att när man väl har börjat så blir det så mycket lättare och i många fall även kul. Detta gäller både mindre roliga saker som plugg och roliga saker som pyssel vilket är ganska frustrerande. Vill ju pyssla så mycket mer än jag gör!
Veckosummering | | Kommentera |
Upp