Fotografering vid Centralstationen

 
 
Photoshoot i Chalmers studenthems katakomber. För nån månad sen nu mötte jag upp Elsa och Emma, från den här fotograferingen, utanför Chalmers studenthem. Målet för dagen var de underjordiska gångarna där vi planerat att ha en fotografering.
 
Jag och Emma hade länge pratat om att styra upp en ny plåtning men det blev aldrig något av. Men så tog vi tag i det, nästan exakt ett år efter den första fotograferingen, och visst blev resultatet bra!
 
Fjäderkragen gjorde jag för längesen med tanke på just en sån här fotografering. Tillverkade även en hatt och en solfjäder som också användes. De kanske dyker upp på bild i framtiden ... vem vet.
fjädrar, fotografering, svart, svartvitt,
Allmänt | fotografering, test |
#1 - - Blogg.se:

Lycka till med din nya blogg!

#2 - - Linda:

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. Lorem ipsum har varit standard ända sedan 1500-talet, när en okänd boksättare tog att antal bokstäver och blandade dem för att göra ett provexemplar av en bok. Lorem ipsum har inte bara överlevt fem århundraden, utan även övergången till elektronisk typografi utan större förändringar. Det blev allmänt känt på 1960-talet i samband med lanseringen av Letraset-ark med avsnitt av Lorem Ipsum, och senare med mjukvaror som Aldus PageMaker.

#3 - - Linda:

I motsättning till vad många tror, är inte Lorem Ipsum slumvisa ord. Det har sina rötter i ett stycke klassiskt litteratur på latin från 45 år före år 0, och är alltså över 2000 år gammalt. Richard McClintock, en professor i latin på Hampden-Sydney College i Virginia, översatte ett av de mer ovanliga orden, consectetur,

Svar: Hur ser det ut med ett svar?
None None

Upp